Curs de calificare OSPATAR
Taxa de scolarizare |
Cod ocupatie |
Domeniul ocupational |
Tipul certificatului |
Tipul programului |
1200 LEI | 5123.2.1 | Turism, Hoteluri, Restaurante | Certificat Calificare | Nivelul 2 de calificare |
Pregatirea generala minima pentru inscrierea la programul de formare: INVATAMANT OBLIGATORIU
Obiective exprimate in competente profesionale:
- Comunicarea interactive la locul de munca ;
- Comunicarea intr-o limba de circulatie (engleza);
- Efectuarea muncii in echipa ;
- Aplicarea NPM si PSI;
- Mentinerea unui mediu de munca sigur si curat;
- Organizarea locului de munca ;
- Comportament professional;
- Etica ospitalităţii;
- Psihologia Clientului;
- Asocierea băuturilor cu preparatele culinare;
- Incasarea contravalorii serviciilor oferite;
- Pregatirea locului de munca pentru o noua comanda;
- Preluarea comenzilor clientilor;
- Servirea preparatelor culinare si a bauturilor.
Modul 1 - 84 ore | Modul 2 - 120 ore | Modul 3 - 516 ore | |||
COMPORTAMENT SI ETICA PROFESIONALA | ORGANIZAREA LOCULUI DE MUNCA | SERVIREA CONSUMATORILOR | |||
Teorie | Practica | Teorie | Practica | Teorie | Practica |
42 ore | 42 ore | 42 ore | 78 ore | 198 | 438 |
Formele de organizare a programului de formare:
Curs | Practica |
1/3 teorie / saptamana | 2/3 practica / saptamana |
Numarul de participanti in grupe de pregatire: 28 teoretica - 14 practica.
Instrumente de evaluare: - chestionare - teste - lucrari practice.
Documente necesare:
- copie dupa actul de identitate ( C.I.sau B.I.);
- copie dupa certificatul de nastere;
- copie dupa certificatul de casatorie ( pentru doamnele care si-au schimbat numele);
- copie dupa ultimul act de studii sau foaia matricola;
- adeverinta medicala ( specificat "clinic sanatos").
Certificat Obtinut: DIPLOMA DE CALIFICARE OSPATAR
Diploma de calificare este valabila in tara si in CELELALTE TARI ALE UNIUNII EUROPENE, conform legislatiei in vigoare!
} ?>